Sierpleisters voor renovatie & nieuwbouw in Asse.

Sierpleister of crepi bestaat voornamelijk uit cement en zand. Deze mengeling bekleedt makkelijk grote oppervlaktes. Het wordt sierpleister genoemd, omdat je door het gebruik van deze pleister een mooi eindresultaat behaalt. Zo egaal, zodat het als afwerkingsmateriaal perfect kan dienen.

Zowel voor de renovatie van een beschadigde gevel, de opfrissing van een façade als het afwerken van de buitenmuren bij nieuwbouw is gevelcrepi de ideale afwerking. Crepi weert namelijk vocht maar is waterdampdoorlatend.

Gevelbepleistering werkt proper en egaal af, wat de woning een verzorgde uitstraling biedt. Door de vele keuzemogelijkheden in korrelgrootte en kleur kun je de stijl van jouw woning helemaal naar jouw hand zetten. Sierpleister leent zich zowel voor de moderne als de landelijke woning. Het is een klassieker binnen stucwerk.

Voor een offerte komen wij vrijblijvend bij u langs op plaatsbezoek in Asse en Bekkerzeel, Kobbegem, Mollem, Relegem, Zellik.

Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

10 jaar garantie op uw pleisterwerken

Geregistreerde aannemer voor gevelcrepie

Laat uw gevel in Asse bepleisteren door vakmannen met ervaring.

Kies voor familiebedrijf Zonen De Schrijver. Meer dan 30 jaar ervaring garandeert een perfect egale uitvoering. Wij bieden 10 jaar garantie. Voor renovatie en nieuwbouw zijn we uw geregistreerd aannemer.

Gevels bepleisteren met siliconenpleister is onze specialiteit. Wij werken met siliconenpleister of kunstharspleister. Deze elastische pleister kunnen we op een ondergrond van cementlagen met wapeningsnet aanbrengen of op buitenmuurisolatie van 2 tot 8 cm dikte.

Siliconenpleister biedt de beste bescherming tegen alle weersinvloeden en vermindert de kans op barsten of scheuren.

f 238 304 961

Vraag ons een offerte voor een egale crepi.

Zonen de Schrijver realiseerde in de buurt al heel wat gevelbepleistering. U vindt onze smetteloze crepi’s in de omgeving van Asse en ver daarbuiten.

Contacteer ons als u uw gevel wil laten bekleden door een specialist.

Enkele Realisaties